Hyaluronic creme cadeau set van Thalgo

Hyaluronic creme cadeau set

Van € 86,95 voor € 53,50

Ideale softness set voor een gevoelige huid van Thalgo

Ideale softness set voor een gevoelige huid

Van € 62,95 voor € 37,49

Ideale confort set voor de droge huid van Thalgo

Ideale confort set voor de droge huid

Van € 64,50 voor € 39,95

Fullips enchancer smal van Speciale Beauty producten

Fullips enchancer smal

Prijs: € 19,95

ful lips enchancer large van Speciale Beauty producten

ful lips enchancer large

Prijs: € 19,95

Sluit dit scherm

Winkel

Thalgo

Beschrijving bij Thalgo. 

 • Aanbiedingen en acties

 • BB Creme spf15

  Thalgo's BB crème is een huidverzorging, make up en beauty balm in één. De uniek licht reflecterende pigmenten zorgen voor een 100% natuurlijk verhelderende teint die perfect matcht met elke huidskleur. De reflecterende pigmenten corrigeren optisch de huidskleur en matteren de huid. De samenstelling biedt een perfecte dekking tegen oneffenheden. THALGO BB Cream, verbetert en egaliseert de teint, verfijnt de huidstructuur en zorgt voor een poederachtige finish. Met als resultaat een natuurlijke uitziende egale en stralende huid!

  Meer info
 • gezichtsverzorging

  THALGO biedt een totaal wellnessconcept, spa rituelen, gerichte lichaams- en gezichtsbehandelingen. Naast de verzorgingsproducten biedt THALGO meer, schoonheidsverzorging van binnen uit met de THALGO Nutrition producten en voor als u op zoek bent naar een krachtigere aanpak, biedt THALGO voor ieder huidtype en of probleem maatwerk in de breedste zin van het woord.

  Meer info
 • Lichaamsverzorgingsproducten

  Aan zeewater, algen en zeewieren wordt al eeuwenlang een geneeskrachtige en ontspannende werking toegekend. Deze komen samen in de huidverzorging van THALGO. Als pionier in het wetenschappelijk onderzoek naar de zee, heeft THALGO een unieke deskundigheid in het gebruik van zee-ingrediënten. Door het enorme potentieel van de algen te benutten en natuurlijke ingrediënten biedt THALGO doelmatige producten. De zuivere formules van THALGO zijn vrij van parabenen en minerale oliën en hebben een uitzonderlijke huidtolerantie.

  Meer info
 • oog en oogcontour verzorging

 • Reinigen en vitaliseren

  Omdat elke vrouw of man uniek is, biedt Thalgo u verschillende soorten reiniging waardoor voor elk huidtype de beste huidreiniging beschikbaar is.

  Meer info
 • Verzorging voor de mannenhuid

  Vitaliserende huidverzorging voor de man..... De huid van d man heeft specifieke behoeften, de huid is diker produceert meer sebum en is door dagelijks scheren vaker en sneller geïrriteerd.....Thalgo is al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van cosmetische producten uit de zee.....De laboratoria onderzoeken de diepte van de zee over de hele wereld- altijd met toewijding en passie.....Gesterkt door deze expertise en kennis worden extracten uit de rijke materie van de zee geëxtraheerd om u authentieke en effectieve huidverzorging te bieden.

  Meer info
 • Voedingssupplementen

  Meer info
 • Zonneproducten

  Anti-U.V. Anti-Ageing Anti-Pigmentvlekken. Bereid de huid voor op een snellere en diepere bruining. Biedt een hoge bescherming voor gelaat en decolleté omdat de huid fijner en kwetsbaarder is en voordurend wordt bloot gesteld aan de zon. De texturen geven geen witte film, voelen niet vet en plakkerig aan. Meer dan bescherming alleen, een daadwerkelijk anti-ageing effect!

  Meer info

Website by Matching Concepts | © de Huidverzorgingswinkel 2015