Winkelwagen is leeg
 • alt
 • alt
 • alt
 • alt
 • alt
 • Snelle levering
 • Gratis cadeautje vanaf € 50,-
 • Tot 50% korting

Onze merken

Onze merken

Verzendkosten

NL - Bij bestellingen boven de € 50,00 vervallen de verzendkosten! (Normaal € 3,50)

BE - Bij bestellingen boven de € 100,00 vervallen de verzendkosten! (Normaal € 8,00)

Informatie

Kiezen en kopen vanuit uw luie stoel. Treed binnen en schroom niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft.

de Huidverzorgingswinkel Bovenkarspel

Home » Ericson Laboratoire » Gezichtsverzorging » Supreme DHE AGE RETINOX

Supreme DHE AGE RETINOX

Supreme DHE.AGE - Retinox

Deze cosmetica is bestemd voor vrouwen die een geavanceerde verzorging voor hun huid wensen waarmee de verjongingsmechanismen weer in werking worden gesteld.
Dankzij de intense herstellende werking op de huid worden de belangrijkste anti verouderingseffecten door DHEA en RETINOL op de huid vermenigvuldigd.
Uit de verrichte studies blijkt dat er sprake is van een uitzonderlijke versnelling van het tempo van de cel vernieuwing.
Zo is na 8 weken toepassing een duidelijke verbetering van de kwaliteit van het huidweefsel merkbaar, alsook een vermindering van het aantal en de diepte van de rimpels.
De huid vertoont dan nieuwe tekenen van vitaliteit en jeugdigheid.
De huid is weer glad, soepeler, steviger, sterker en wordt opnieuw dynamisch.

EEN SPECIFIEKE HUIDVERZORGING VOOR DE RIJPERE VROUW

Met het ouder worden verliest de huid haar cohesie en structuur, wordt ze minder geordend en dunner, wat leidt tot onregelmatigheden met min of meer diepe rimpels.
Om dit proces te corrigeren zijn er medische resurfacing oplossingen zoals laseren, dermabrasie, chemische peeling en het gebruik van cosmetische exfolianten waaronder Retinol.
Deze oplossingen zijn efficiënt maar zorgen voor aantasting en destabilisering van de opbouw of samenstelling en de cohesie van de opperhuid.
Andere behandelingsmogelijkheden met biologisch werkzame stoffen, zoals de mechanismen voor het stimuleren van de celproliferatie, kunnen hetzelfde resultaat opleveren.
Ze zorgen eveneens voor een vernieuwing van de voedingsbronnen voor de huid.
Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van de moderne vrouw hebben onze Researchdiensten, die bekend staan om hun engineeringexpertise voor de huid, een natuurlijke innoverende oplossing ontwikkeld met respect voor de huid, door in het bijzonder de factoren te bestuderen die de cohesie van de opperhuid bevorderen


INTENSE SPECIFIEKE HERSTELVERZORGING VOOR DE RIJPERE HUID
BRON VAN DE VOORLOPERS VAN DHEA EN RETINOL-LIKE

Cel vernieuwing - Functionaliteit van collageen - Verstevigend

DHE.AGE en Fytohormonen

Onze Researchdiensten, die zich bewust zijn van de wetenschappelijke belofte van DHEA, hebben de positieve effecten ervan op de huidcellen als interessant beoordeeld.
Uit meerdere werken blijkt dat wilde yam een soortgelijke natuurlijke werking heeft.
Deze plant bevat immers een bijzondere stof, diosgenin, dat als een accu voor de huid werkt door de in de cosmetica geheten fytohormonen aan te maken.

LOX.AGE en Retinol.

Vitamine-A-zuur of retinol zuur en het derivaat ervan, Retinol, worden door dermatologen gebruikt bij behandelingen van de huid zoals: droogheid, verlies van elasticiteit, dunnere huid en rimpels.
De onderzoekslaboratoria bieden tegenwoordig een complex met een klinische effectiviteit die soortgelijk is aan die van Retinol, maar dan zonder de nadelen ervan.
Deze effectiviteit is gebaseerd op de werking van één belangrijk eiwit, LOX (Lysyl Oxidase), dat onmisbaar is voor de differentiatie van de keratinocyten.


Supreme super power lifting serum huidversteviging

Supreme power lifting serum is een krachtig serum met een onmiddellijk liftende werking. Geeft de huid haar vitaliteit weer terug. Bestanddelen en werking Supreme power lifting serum ; LOX-AGE ...

€ 176,90

€ 159,21 Meer info

Supreme maximum lifting creme

Supreme maximum lifting crème de ware behandeling tegen vermoeidheid. Liftend effect en gladmaken van rimpels. De huid wordt elastischer en sterker. Bestanddelen en werking maximum lifting cream ...

€ 148,90

€ 134,00 Meer info

Supreme totaal comfort light creme huidverjonging

Supreme totaal comfort light crème verstevigt het ovaal en biedt versterkte bescherming voor de cellen. De huid herstelt in de diepte en wordt weer dynamisch en stevig. Bestanddelen en werking tot...

€ 148,90

€ 134,00 Meer info

Supreme extra nutrion rich creme huidverjonging

Supreme extra nutrion rich cream is actief tegen rimpels en verslapping en zorgt voor een betere doorvoeding. Uw huid vertoont nieuwe tekenen van vitaliteit en jeugdigheid. Bestanddelen en werking...

€ 148,90

€ 134,00 Meer info

Regenerating moisturizing toner Supreme

Supreme regenerating cleansing toner is een lotion die de reiniging met de supreme reinigingsmilk voltooit en perfectioneert . Actieve bestanddelen en werking; LOX-AGE Retinol like. Herstructure...

€ 44,90

€ 39,99 Meer info

Regenerating cleansing milk Supreme

Supreme cleansing melk verwijdert make-up en reinigt en zuivert de rijpere huid in alle zachtheid. Behoudt de beschermlaag van de huid. Active bestanddelen en werking; LOX-AGE Retinole-like he...

€ 44,90

€ 39,99 Meer info

Informatie

Kiezen en kopen vanuit uw luie stoel. Treed binnen en schroom niet om contact met ons op te nemen indien u vragen heeft.

de Huidverzorgingswinkel Bovenkarspel

Merken

 • La Colline
 • Thalgo
 • Céll Fùsion C
 • Hayoun
 • Sothys
 • Ericson Laboratoire
 • Mesoestetic